Års resumé av 2012

För andra året i rad tänkte jag nu göra en års resumé. Jag har pysslat med den här i flera dagar och nu är den äntligen klar och redo för att publiceras. Det är nyår imorgon så det är nog dags. Jag har gjort en hel sammanfattning, månad för månad. Självklart är inte det där allt jag gjorde på månaderena för det skulle ta alldeles för lång tid att skriva upp allt, men detta är en sammanfattning. Kolla förändringen!
 
 
JANUARI 2012
Nyår med förfest hos mig, bastade och slängde mig i snön, klassresa, sov hos Alicia, festade i Motala.
 
 
FEBRUARI 2012
Hängde i Skänninge med fina vänner, hade min värsta fylla haha, fotade.
 
 
MARS 2012
Festade utanför Mantorp och i Boxholm, skola, var i stallet, tränade mycket, branden på prästgårdsliden skedde.
 
 
APRIL 2012
Fyllde år och fick moppekort, krashade med moppen och hoppade på kryckor. Va på Hugos nattklubb, firade valborg i Skänninge, hängde i Skänninge, va på fest och lyckades bli hemskjutsad av polisen mitt i natten (glömmer aldrig hahaha).
 
MAJ 2012
Tjejkväll hos mig, började bli varmt ute, festade i Sättarp, Club nordic, grillkväll i Skänninge, va på omberg, solade.
 
JUNI 2012
Skolavslutning, va på liseberg, va tärna på mosters bröllop, varamon, kollade på konfirmation, härliga sommar dagar, mycket festande första veckan på sommarlovet.
 
JULI 2012
Varamon beach party, campade i Skrea, va på torpön och i trollegater och klättrade i grottor. Moppen gick sönder så fick rulla hem den med Alicia ifrån Mc donalds, va på bio, hängde i Skänninge, tog bort min tandställning så log väldigt mycket!
 
AUGUSTI 2012
Va på Rix fm och Keep it loud, fotade med folk, va i Motala med Moa, Skänningemarken med Sigrid då vi åkte karuseller osv och va på fest och träffade folk, festade hos Joline.
 
SEPTEMBER 2012
Kollade på hockey, hade crewkväll, myskväll hos Sigrid, va på lokalfest, paddlade kanot, back to school, friluftsdag, skaffade mig en kattunge, halv 8 hos Jenny.
 
OKTOBER 2012
Ännu mera festande och denna gång hos Stina, va på Hugos nattklubb, hade 2 veckors prao i Rappestad ridskola, crewkvällar, halv 8 hos Linnéa, pluggade kemi, va på bio och Steve's med Sigrid i Linköping. Slutade röka!!
 
NOVEMBER 2012
Fest hos mig, fest i Boxholm, fest i Skänninge, Twilight premiären med Sigrid, halv 8 hos mig, halv 8 hos Sigrid, hjärt & lung räddning, lucia övningar, Emelie fyllde år.
 
Festade i Boxholm, festade i Skänninge. Köpte ett piano till mig och spelade ganska mycket. Sedan blev det Lucia, kollade på Lucia och hade egen Lucia föreställning i 9an. Sprang efter lucian och vart sjuk väldigt länge. Vi fick jullov och det firades på Gusto med gott käk och julklappsöppning, och fest på kvällen. Den 24 vart det julafton och det firades 3 dagar i rad.
 
Detta är mitt år i en sammanfattning!
 



RSS 2.0