Throwback till 69 349 personer till the king på scen

Jag har biljetter uppsatta på min spegel i mitt rum ifrån olika konserter och event. De har suttit där så länge så jag tänker liksom inte på att dom är där längre. Men idag kom jag och tänka på den 7 juni 2014. Den dagen då jag och 69 348 andra personer stod och skreksjöng till the king - Håkan Hellström.
 
Alla stod i den tusen meter långa kön och alla sjöng och var glada. Väl inne när vågen gick runt hela Ullevi, tror jag aldrig varit med taggad. Solen sken i ett vackert Göteborg.
 
Att se Ullevi fyllas upp med så många andra personer som känner så mycket kärlek för Håkan som jag gör. 
 
 
När alla tände ljus på sina mobiler och tändare och sjöng med till "Försent för Edelweiss" och "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger". G  R  YM T med stora bokstäver.
 
Att spontanboka Håkan (därav dåliga platser) är det bästa jag gjort. Jag var DÄR. Jag har sett Håkan på hemmaplan när han gjorde publikrekord för hela Norden. Skulle inte skada att vara här igen. Detta var min första konsert med Håkan men absolut inte sista.
 
En rolig sak är att jag ska få uppleva denna dag igen. För jag ska faktiskt (självklart) på Håkans biofilm om hans konsert på Ullevi den 15 december. LOVE!



RSS 2.0